Ga naar de inhoud

Geef uw mening: Studie naar richtsnoeren om de toegang tot gezondheidszorg voor personen met een handicap te verbeteren

Het Europees Uitvoerend Agentschap voor gezondheid en digitaal beleid (HaDEA) heeft ICF opdracht gegeven een studie uit te voeren naar richtsnoeren om de toegang tot gezondheidszorg voor personen met een handicap te verbeteren, als onderdeel van het werkprogramma EU4Health 2022.

U wordt aangesproken omdat uw antwoorden helpen bij het verzamelen van feiten en meningen over toegang tot algemene gezondheidszorg voor personen met een handicap, evenals handicapspecifieke zorg (bijv. revalidatie) in verschillende settings (primair, secundair, gemeenschapszorg, e-health) en voor personen met verschillende beperkingen (bijv. lichamelijk, visueel, auditief, cognitief, psychosociaal).

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 20 minuten voor de gesloten vragen. Er zijn ook vrijwillige open vragen als u meer informatie wilt geven. De vragenlijst is enkel in het Engels beschikbaar.

Uw antwoorden zijn vertrouwelijk. De resultaten worden alleen op geaggregeerd niveau gerapporteerd. Alle gegevens die via deze enquête worden verzameld, worden veilig opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor onderzoeksdoeleinden door het onderzoeksteam, zoals uitgelegd in de mededeling over gegevensbescherming.

Gelieve te antwoorden vóór 12 januari 2024.

Klik hier om aan de enquête deel te nemen